Betaalmethoden

Bij Bling kunt u betalen met: 

iDeal
Dit is de meest snelle en eenvoudige manier om te betalen. U betaald veilig en vertouwd via uw eigen bank. Alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en de bevestiging van uw betaling wordt real-time gegeven. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Ideal wordt ondersteund door: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Mastercard/ Maestro en Visa
Binnen en buitenlandse klanten kunnen online betalen met Mastercard/visa en Maestro. Op de beveiligde betaalpagina vult u uw persoonlijke en kaartgegevens in. Na verificatie en goedkeuring wordt de betaling bevestigd en de transactie afgerond. 

Bancontact
Met Bancontact kunt u als Belgische rekeninghouder veilig en vetrouwd betalen bij uw eigen bank. Alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en de bevestiging van uw betaling wordt real-time gegeven. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Bancontact wordt ondersteund door: ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius,, Beobank, BNP Paribas Fortis, post bank, CBC Banque, CPH Banque, Urelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Record Bank, VDK Spaarbank

Paypal
Met een Paypal rekening of creditcard kunt u veilig en snel met Paypal betalen. Er zijn helaas wel kosten verbonden aan het betalen met Paypal. De extra kosten, € 0,35 plus 3,4% over het order totaal, berekenen wij door op uw order. Voor een order en betaling per paypal verzoeken wij u contact op te nemen met ons. 

Vooruitbetaling
Overschrijven betekent dat u het orderbedrag zelf overmaakt op onze rekening. Hierover dient u per mail zelf contact op te nemen. De details voor de overboeking ontvangt u dan per mail. Zodra wij het geld van u hebben ontvangen (meestal duurt dit 1 of 2 werkdagen) zullen wij uw order verzenden. Als wij uw betaling niet binnen 4 werkdagen hebben ontvangen, zullen wij de order annuleren.

Rabobank 1525.85.893
t.n.v. Bling te Geleen
IBAN NL33RABO0152585893
BIC RABONL2U

Betalen bij afhalen 
U kunt de bestelling ook in onze winkel in Munstergeleen komen afhalen. In onze winkel kunt u contant of per pin betalen.