Kenkô

Calming body oil mother

Deze heerlijke verzorgende lichaamsolie voor moeder gemaakt is gemaakt met de mooiste fruitoliën en natuurlijke oliën uit vruchten en zaden. We hebben deze oliën geselecteerd op basis van hun specifieke eigenschappen voor moeders en aanstaande moeders. De zachte en kalmerende ingrediënten voeden en kalmeren tijdens de zwangerschap en de periode erna.

Speciaal gemaakt voor alle moeders om te gebruiken tijdens de zwangerschap, postpartum en lang daarna. Alle ingrediënten zijn van hoge kwaliteit, zeer zachtaardig en veilig te gebruiken in elke levensfase. Onze meest geliefde lichaamsolie helpt striae te voorkomen, voedt en kalmeert de huid intens en is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke en biologische oliën. De moederlichaamsolie voor (200 ml) voor jou.

De naam Kenkô is afgeleid van het Japanse woord voor gezondheid. Japan, zijn cultuur, zijn levenswijze en zijn relatie tot de natuur was dan ook een belangrijke inspiratiebron voor oprichter Eveline Kerkhof. De producten voor mama's en die voor baby's hebben elk hun eigen geur, maar deze passen bij elkaar in een perfecte symbiose. De geur van de babyproducten komt als het ware voort uit die van de producten voor mama: de belangrijkste aroma's komen terug in beide parfums.

Alle producten worden met liefde gemaakt in Nederland en verpakt in ecologische, gerecycleerde materialen.

• Ingrediënten: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Tocopherol, Fragrance*, Limonene**, Linalool**

*Natuurlijke Kenkô-geur geproduceerd uit een mix van natuurlijke en biologische oliën
**Van nature aanwezig in de oliën

• Inhoud: 200 ml

  • one size
  • € 22,00


Aantal :
in winkelmandje