Gosoaky

Regen! Regen! De neerslagsom in Nederland neemt door het veranderde klimaat jaarlijks toe........dus waarom zullen we er niet het beste van maken?
Gosoaky eerste SS16 collectie komt met een antwoord op de traditionele regenjas voor kinderen van 1 tot 14. Alle items zijn voorzien met waterdichte en getapete naden, 3000mm waterkolom druk-stof en waterdicht ritsen. Deze regenjassen bieden bescherming tegen barre weersomstandigheden, zijn voorzien van een mooie detaillering maar zijn ook vooral hip om te dragen!

Gosoaky houdt van pinguïns. Daarom ondersteunen ze projecten van het Wereld Natuur Fonds in Antarctica. Door de klimaatverandering, overbevissing en vervuiling hebben de pinguïns het moeilijk. Ieder verkocht artikel staat voor een donatie aan het pinguïn project van het WNF. Naast het milieu richt Gosoaky zich ook op een eerlijk productieproces. Ze werken alleen met zorgvuldig geselecteerde en gecertificeerde leveranciers. Door het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten, het verbeteren van het ontwerp om ze tijdloos te maken en zo lang mogelijk te kunnen gebruiken...laten we ook zo min mogelijk afval achter.