Kitpas

Kitpas Art Crayons en Kitpas Krijt met hun levendige kleuren brengen in iedereen het kind naar boven.
Hun boterachtige zachtheid ontketent onmiddellijk de creativiteit van kinderen. Ze zijn te gebruiken op bijna elk oppervlak, waaronder papier, glas, spiegels en whiteboards.
De kleurpotloden zijn oplosbaar in water en met gebruik van een perceel wordt uw tekening een prachtig aquarel schilderij! Opruimen is een fluitje van een cent op elk niet-poreus oppervlak. Voor een pastelachtige tekenervaring zijn de krijtjes de beste.
Alle kitpas-producten zijn milieuvriendelijk, niet giftig.

Kitpas maakt al meer dan 80 jaar hoogwaardige materialen sinds de oprichting in 1937 als fabrikant van stofvrij krijt. De krijtproducten begonnen als gewone harde witte krijtjes (gemaakt van calciumcarbonaat) en waren het voorkeursmerk voor veel scholen en bedrijven. In 1967 is de productie uitgebreid en een fabriek toegevoegd in Bibai-shi, Hokkaido. Bibai-shi. Deze "schelpenstad" had enorme afvalbergen met sint-jakobsschelpen die ernstige milieuproblemen veroorzaakten. Het leek ideaal om dit materiaal te kunnen verminderen, opnieuw te gebruiken en te recyclen. Met hulp van de lokale overheid heeft Kitpas een gepatenteerd proces ontwikkeld om de bijproducten van de schelp te recyclen. Het gebruik van gepoederde schelpen had als bijkomend voordeel dat het Kitpas-krijt sterker, gladder en duurzamer maakte! In 2005 introduceerden ze innovatieve levendig gekleurde, boterzachte kleurtjes die te gebruiken zijn op vele oppervlakte, zoals papier, glas, spiegels en whiteboards. De wateroplosbare Kitpas Art Crayons zijn milieuvriendelijk, volledig niet-toxisch en gemakkelijk schoon te maken. Ze werden al snel de favoriete kleurpotloden van zowel kinderen als ouders en wonnen in 2009 de prestigieuze "Stationary of the Year Award" van Japan, en worden op het bijna alle scholen in Japan gebruikt.

raamkrijt medium 16 pcs

per stuk
€ 19,99

raamkrijt medium 12 pcs

per stuk
€ 16,99

raamkrijt medium 6 pcs

per stuk
€ 11,55

raamkrijt Large 12 pcs

per stuk
€ 20,55