Over Bling

Bling, Sunday’s best is een droom. 

Na de opleiding Bouwkunde /Architectuur werkte ik jarenlang in deze branche. Toen ik kids kreeg reisde ik binnen- en buitenland af voor de hipste en origineelste items…..en mijn lief ging mee! Inmiddels hebben wij 4 meiden. 

Bling, Sunday’s best is online sinds 2010. In dat jaar begonnen we ook de winkel in de dorpskern van Oud-Geleen.  In 2022 verhuisden we met de winkel naar het centrum van Munstergeleen. Wij verkopen artikelen voor baby’s, jongens en meisjes tot 16 jaar: kleding, accessoires, cadeaus en leuke kleine hebbedingen.  

Voor de winkel zijn wij altijd op zoek naar originele en inspirerende merken, geen massaproductie, verantwoord (fairtrade en duurzaam)  en uniek …......een tikkie anders dus! 
Daarnaast spelen in onze selectie hoogwaardige kwaliteit,   pasvorm en draagcomfort een belangrijke rol. Ben je op zoek naar een leuk origineel cadeau of hippe accessoires dan ben je bij ons ook aan het juiste adres!

Laat ons weten wat jij leuk vindt! Speciale verzoeken, wensen, suggesties, vragen of opmerkingen? ….dan horen we dat graag in onze winkel of via info@blingsundaysbest.nl.

Lieve groet, 
Maud