verzenden en retourneren

Verzendkosten: 

Afhalen: 
afhalen van je bestelling kan (zonder berekende verzendkosten) tijdens de openingstijden van onze winkel en op afspraak.

Bezorgen:
Als de bestelling en de betaling zijn afgerond zullen wij de bestelling zo snel mogelijk gereedmaken voor verzending. Wij maken standaard gebruik van PostNL (of DHL) met track en trace code om je bestelling te laten bezorgen. Binnen Nederland heb je in de meeste gevallen je bestelling de volgende dag (dinsdag tot en met zaterdag) in huis. Voor verzendingen binnen Europa bedraagt de levertijd 2-7 werkdagen en buiten Europa 5-15 werkdagen. 

Wij zullen je bestelling met de grootste zorg inpakken/verpakken. Toch kan er onderweg iets mis gaan. Controleer daarom bij ontvangst de inhoud van het pakket op schade en onvolkomenheden. Accepteer geen beschadigde/ onvolledige zendingen en als u zending niet correct is afgeleverd neem dan direct contact op met ons.

Levering buiten EU/ Export:
Voor bestellingen buiten de EU rekenen wij geen BTW. De BTW vrijstelling wordt verrekend in het winkelmandje. De klant is zelf verantwoordelijk voor eventuele belasting- en importheffingen. 

Ruilen of Retourneren:
Ben je niet tevreden zijn over je bestelling dan horen we dat graag zo snel mogelijk. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Artikelen met een kortingspercentage van 50% of meer, ondergoed en badkleding ,  worden niet geruild of geretourneerd. 

Voor het terugzenden van de ruiling dien je de volgende methode te volgen:
  • laat ons zo snel mogelijk per mail (info@blingsundaysbest.nl) weten welk artikel je wilt terugsturen. Vermeld hierbij klant of ordernummer en welk artikel je wenst te ruilen/ retourneren. 
  • wanneer je de bevestiging voor het retour en het retourformulier van ons ontvangen hebt, kun je deze samen met de retourzending terugsturen. 
  • de retouren dienen ongedragen, in originele/ nieuwstaat te zijn, voorzien van aangehechte labels en in originele verpakking. Wij verzoeken u schoenen op zachte ondergrond (tapijt) te passen en uit te proberen. 
  • het retour dient binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd en afgeleverd te zijn bij Bling. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor de klant. 
  • bij een ruiling (binnen Nederland) wordt de nieuwe bestelling na ontvangst van de retourzending, (eenmailig) op onze kosten opgestuurd. Bij een ruiling buiten Nederland worden er wel verzendkosten in rekening gebracht. 
  • de creditnota zullen wij verrekenen met de nieuwe bestelling en/ of het tegoed wordt binnen 7 dagen teruggestort op je rekening.
  • indien je een gedeelte van je bestelling retourneert  en de bestelwaarde komt daarmee onder het "gratis verzendkostenbedrag", dan zal er door ons een verrekening plaatsvinden van de verzendkosten en zullen deze in mindering worden gebracht op de creditnota.

Vragen, Klachten en opmerkingen:
Mocht een kledingstuk niet geleverd zijn conform je bestelling, ben je niet tevreden over je artikel of over de afhandeling of heb je andere vragen of opmerkingen? 
Neem dan gerust telefonisch of per email contact met ons op.

T: 0031/ 06 1362 0487 
E: info@blingsundaysbest.nl